Σάββατο, 13 Μαρτίου 2010
Την εβδομάδα που πέρασε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου πραγματοποίησε έναν ακόμα πολύ σημαντικό κύκλο επαφών στο εξωτερικό, συνεχίζοντας τον αγώνα που δίνει εδώ και πέντε μήνες για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας.Ο Πρωθυπουργός, μαζί με την Άγκελα Μέρκελ και το Νικολά Σαρκοζί, ηγούνται πλέον συντονισμένης προσπάθειας για την απόκρουση των κερδοσκοπικών επιθέσεων που δέχεται σήμερα η πατρίδα μας και στο μέλλον μπορεί να δεχθεί οποιαδήποτε χώρα. Οι δύο ευρωπαίοι ηγέτες δήλωσαν την ξεκάθαρη πολιτική στήριξη τους προς την Ελλάδα. Η συγκεκριμένη δράση αγκαλιάστηκε θερμά και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Γιώργο Παπανδρέου εξέφρασε τη θερμή του υποστήριξη.

Βεβαίως, η μάχη για τη σωτηρία της οικονομίας και για να πιάσουν τόπο οι κόποι όλων μας, όλων των πολιτών, συνεχίζεται σε κάθε μέτωπο, μέρα με τη μέρα.

Ο Πρωθυπουργός σε κάθε ευκαιρία υπενθυμίζει ότι «η εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός στις 4 του Οκτώβρη, ήταν να χτίσουμε μια διαφορετική Ελλάδα, την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου