Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Απο την Εφημερίδα Αναγγελία


ΑΝ Η ΑΓΟΡΑ δεν εξασφαλίσει ρευστότητα, το καράβι που λέγεται Ελλάς, θα βουλιάξει σούμπητο. Οι 345.000 από τις 800.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι ήδη στον «Τειρεσία».
ΤΙ ΠΑΝΑΠΕΙ κοστίζει δέκα δις ευρώ το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ; Ρωτάμε: Είναι αναγκαία αυτά τα μέτρα που κοστίζουν δέκα δις ή όχι;
ΕΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ του Γιώργου Παπανδρέου είναι αναγκαία, τότε πρέπει να υλοποιηθούν οπωσδήποτε, ακόμα κι αν κόστιζαν δώδεκα ή δεκαπέντε δις.
ΕΑΝ ΟΜΩΣ τα μέτρα ΔΕΝ είναι αναγκαία, τότε η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να εξηγεί στον λαό ότι «είναι περιττά», αντί να λέει ότι «κοστίζουν δέκα δις». Αυτό που κάνει, είναι υποκρισία, απάτη και στρεψοδικία.
ΛΟΙΠΟΝ, για να μην χάνουμε τον καιρό μας με τις σοφιστείες της Νέας Δημοκρατίας, να δεχτούμε το αυτονόητο:
ΑΥΤΑ τα μέτρα είναι απολύτως αναγκαία για να γίνει επανεκκίνηση στην Αγορά που έχει μια θηλιά στο λαιμό, άρα το ΠΑΣΟΚ ή η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να ξεσκιστούν για να τα βρούνε.
ΑΝΤΙ ΝΑ δανείζονται για να πληρώνουν μόνο τόκους παλαιών δανείων, πρέπει - αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος - να δανειστούν και δέκα δις για να γίνει η ένεση ρευστότητας που χρειάζεται επειγόντως η Αγορά।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου